Hírek

Szegedi gyermekhorgászok a FeHoVa-n

A Szegedi Herman Ottó Horgász Egyesület Gyermekhorgász Szakköre közös kiránduláson vett részt a jubileumi 30. FeHoVa kiállításon.

Atkai szemétszüret

2024 március 2.-án, szombaton hagyományosan megrendezzük az Atkai szemétszüretet.

Fogd és fotózd pályázat 2024

Szövetségünk 2024-ben is várja a halgazdálkodása alá tartozó horgászvizeken  fogott nagy halakról, különleges horgászsikerekről készült fotókat, képes beszámolókat!

Fogd és fotózd pályázat eredményhirdetés

A 2023-as évben kiírt pályázatunkra 2024 január 20-ig vártuk a HECSMSZ vizein fogott rekordhalakat. A játékban résztvevő halfajok közül a legnagyobb halat fogó horgászok ajándékcsomagot kapnak, és a beküldők között horgászvízenként 1-1 területi jegyet sorsoltunk ki.

Összefogás a Sárgás horgászhelyeinek fejlesztéséért

Számos megbeszélést és közös ötletelést követően az idei esztendő első napjaiban együttműködési megállapodást kötöttünk a szegedi Szőke Tisza Horgászegyesülettel – hasonlóan mint a Röszkei Sporthorgász és Természetvédő Egyesülettel – a Gyálai Holt-Tisza Sárgás szakaszán található horgászhelyek, horgászállások közös kezeléséről, fejlesztéséről.

Az Év hala 2024-ben

A Magyar Haltani Társaság szervezésében immár 15. alkalommal került sor az Év hala megválasztására. Most is három jelölt szerepelt a kiírásban: a réticsík (Misgurnus fossillis), a garda (Pelecus cultratus) és a laposkeszeg (Ballerus ballerus).

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 

  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége