Hírek

Néhány nappal ezelőtt szereztünk tudomást egy 10 kg feletti amur fogásáról, amelyet Kardos Márk terelt szákba a Salakoson. Szép amurok lakják a csatornát, ám megfogásuk nem egyszerű, így a legtöbb szerencsés horgász nem veri nagydobra, amikor végre sikerül becsapnia őket. Márk azonban megkeresésünkre vállalta, hogy néhány szóban bővebben is beavat bennünket a részletekbe.

Igazi vadvízre érkezik az, aki a Körtvélyesi-holtágra indul horgászni, ám könnyen elbizonytalanodhat, hogyan is kezdjen a horgászathoz. Ezen segít az a pár kérdés/válasz amelyre Erdős Árpád, a Csongrád Megyei Tagszövetségi versenycsapat tagja válaszolt, aki gyakran látogat ide.

A Horgász Egyesületek Csongrád megyei Szövetsége az idei év októberében hagyományteremtő céllal megrendezi az I. Alsó-tiszai csónakos pergető horgászversenyt. A verseny az Tisza-folyó 183 fkm-173 fkm közötti, szegedi szakaszán kerül lebonyolításra, 2 fordulóban, október 14-15-én.

Augusztus 14-től újra benépesült a Maty-éri versenypálya, hiszen elkezdődött a felkészülés a 2023-as Feeder Országos bajnokságokra, amelyek közül a Női, a Masters és az U25-ös kategóriákban avatnak bajnokot a hétvégén. 

Értesítjük a horgászokat, egyesületeket, bizományosokat, hogy a HECSMSZ iroda 2023. augusztus 21-től augusztus 25-ig ZÁRVA tart.
Augusztus 28-tól a nyári nyitvatartási rend szerint várunk mindenkit!

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 

  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége

Keresés