Hírek

HECSMSZ küldöttközgyűlés Mártélyon

A vármegyei horgászvezetők az idei évben május 30-án Mártélyon gyűltek össze, hogy véleményezzék, majd elfogadják a Szövetség 2023. évi beszámolóját.

HECSMSZ Egyéni Bajnokság (ÚSZÓS)

A Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége (továbbiakban HECSMSZ) meghirdeti a 2024. évi HECSMSZ Egyéni Úszós Bajnokságot, mely 2024. június 22-23. között kerül megrendezésre a Maty-éri horgász- és evezős versenypályán.

Csónakos pergetőverseny Csongrádon

A II. HECSMSZ Csónakos pergető horgászverseny sorozat első fordulójára, 2024 május 18-án került sor a Tisza és a Hármas Körös csongrádi szakaszán.

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a horgászokat, hogy 2024. április 26-án (pénteken) befejeződött a tavaszi – ökológiai célú – folyóvízi busahalászat.

V. Atka kupa versenybeszámoló

Április 22-27-ig 6 nap/5 éjszaka tartott a megye legjobb horgászvizén az év legkeményebb versenye, amelyen az Atkai holtág legkiválóbb pontyhorgászai vettek részt.

Horgászati tilalom az Atkai Holt-Tiszán

A holtágon megrendezésre kerülő V. Atka Kupa zavartalan lebonyolításának érdekében a HECSMSZ április 22., 6 órától-április 27. 12 óráig részleges horgászati tilalmat rendel el!

Horgászvezetők versenye a Lisztesen

Április 6-án a Lisztesen került megrendezésre a III. Láda Gáspár emlékverseny, amely az egyesületi vezetők horgászversenye és hagyományosan a Csongrád-Csanád vármegyei horgászévad első versenye.

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 

  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége