Hírek

Kedvezmények, nyeremények, HORGÁSZKÁRTYA

A horgászkártya már indulásától kezdve több kedvezményt is nyújt tulajdonosának.

2018. szeptember 1-től minden horgászkártyával rendelkező horgász számára több változatban is elérhetővé válik a T-Systems speciális Horgász Díjcsomagja, mely kedvezményes díjszabású hang és mobilinternet előfizetést tesz lehetővé a horgászok számára. A kedvezményes díjcsomagok bármely Telekom üzletben aktiválhatóak a Magyar Horgászkártya bemutatásával.

További információk a T-Systems Horgász Díjcsomagról ITT található.  

 

 

 

2019. január 1-től minden horgászkártyával rendelkező horgász automatikusan az UNION Biztosító Horgász Balesetbiztosításának biztosítottjává válik. A Magyar Horgászkártya díjába épített biztosítás napi 24 órában nyújt fedezetet a MOHOSZ-hoz tartozó horgász-szervezetek, speciális jogállású tagok horgászati hasznosításában álló, nyilvántartott halgazdálkodási vízterületeken bekövetkezett horgászat közbeni balesetek esetén a vonatkozó általános és különös balesetbiztosítási feltételekben foglaltak szerint.

Az UNION Horgász Balesetbiztosítás részletei a www.mohosz.hu oldalon érhetőek el. A partnerség keretében a horgászok számára az Union biztosítási portfoliójából kedvezményes biztosítások kötése is lehetővé válik.

 2018. szeptember 1. és 2018. december 4. között regisztrálók és díjbefizetők között a nyereményadót is tartalmazóan minimum bruttó 15 millió értékben, összesen 100 jelentős nyereménnyel nyereménysorsolást biztosít, melynek főnyereménye egy Toyota RAV4 Hybrid személygépjármű, illetve egy kétszemélyes floridai horgászüdülés. 

 

 

A regisztráció, kapcsoltan a Magyar Horgászkártya igénylése az erre a célra kialakított többnyelvű online regisztrációs felületen, a www.mohosz.hu oldalon érhető el. Az ügyfélszolgálat munkanapokon 8:00-tól 16:30-ig hívható a +36 59 324 432 telefonszámon. 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége