Hírek

Ne felejtsen el még az ősz folyamán regisztrálni

Immár egy hónapja zajlik a horgászok előzetes regisztrációja, a Magyar Horgászkártya igénylés folyamata. 

Mint arról korábban hírt adtunk szeptember elsején elindult a horgászok regisztrációját, egyben a Magyar Horgászkártya igénylését bonyolító online számítógépes rendszer.

A Magyar Horgászkártyát bemutató reklám film ITT tekinthető meg!

Szeptember 1-től immár minden horgász számára otthonról is elérhető az online regisztráció lehetősége. A MOHOSZ honlapját ( www.mohosz.hu ) megnyitva rögtön a regisztráció kezdő lapja jelenik meg.

 

Aki nem rendelkezik otthoni internet elérhetőséggel, esetleg nincs bankkártyája, netán idegenkedik az internetes fizetéstől, annak lehetősége van regisztrációját és kártya igénylését regisztrációs pontban elvégezni. 

Csongrád megyében elérhető regisztrációs pontok a HECSMSZ  (6721 Szeged Bocskai u. 2. alatti irodáján kívül ITT található .

A  regisztráció színvonalas, gyors lebonyolításához a HECSMSZ 8 millió forint támogatást nyújtott tagegyesületei működésének elősegítésére. A tagszervezetek a megkapott támogatást a regisztrációhoz szükséges technikai eszközök (számítógépek, szoftverek, nyomtatók)  beszerzéséhez használhatták fel. 

 

 

Ne felejtse otthon adókártyáját

Az egyesületben végzett  regisztráció során: 

1. a személyes adatok, rögzítése történik meg: név, lakcím, anyja neve, születési ideje és helye, majd az adókártya száma,

2. az adókártya befényképezése történik.

3. kinyomtatásra kerül egy nyilatkozat, amely alapvetően az adatkezelésről szól és az igénylőnek személyesen kell aláírnia,

4. az ügyintéző átad egy csekket, amelyen a Postán a kártya igénylés 2.200 Ft-os díját kell befizetni . Az új kártya legyártásának elindítását gyorsítja, ha a befizetett csekk igazoló szelvényét az igénylő visszaviszi rögzítés céljából a regisztrációs pontba. Néhány egyesület azzal igyekszik könnyíteni horgásztagjai részére az ügyintézést, hogy a kártyaigénylés díját helyben átveszi és a regisztrált horgász nevében elvégzi a befizetést Ez azonban nem kötelező csak önként vállalt szolgáltatása az egyesületeknek.

 5. Az igénylési díj befizetésének igazolásával lezárt sikeres regisztráció után a horgász ajánlott levélben lakcímére kapja majd új Magyar Horgászkártyáját.

 

HECSMSZ

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége