Hírek

Megvédte bajnoki címét Csongrád megye csapata

Megvédte bajnoki címét Csongrád megye csapata

Címvédőhöz méltó magabiztossággal nyerte meg az 54. Országos Horgász Csapat Bajnokságot a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetségének Csapata.

A Katona Ildikó csapatvezető és Csőváti Tibor edző vezette csongrádi csapat jól kezdete a szombati fordulót. Az etetést követő dudaszó után szinte minden versenyzőnél hamar jelentkeztek a kapások. Kánikulában a  jó etetési taktikának köszönhetően a teljes verseny idő alatt sikerült fenntartani a halak érdeklődését, így csapatunk tagjai tetemes zsákmánnyal várhatták a 14 órakor kezdődő mérlegelést.

A szombati mérlegelés eredménye 1580 kg hal volt. ebből a Csongrád megyei csapat 113 kg-ot fogott, de ennél is fontosabb, hogy az U 14-es kategória versenyzője Smányi Szabolcs megnyerte szektorát, míg Varga Tamás (MLS) második és Erdei Attila harmadik lett szektorában. A csapat többi tagja is 10. helyezési számon belül szerepelt, így az első fordulóban 34 pontot gyűjtve  tetemes előnyt szerezve ( a második helyen Fejér megye 64 ponttal ) az élre állhatott a címvédő.

A vasárnapii fordulóban csapatunknak még a szombati nagyszerű teljesítményt is sikerült felülmúlni. Smányi Szabolcs ismét diadalmaskodott szektorában akárcsak Walter-Barna Diana a nőiben, illetőleg Smányi Zsolt a férfi B szektorban. Borda Zsolt és Erdei Attila második helyezésekkel, Míg Varga Tamás egy 3. hellyel járult hozzá a lehengerlő sikerhez, így a csapat újabb 21 pontot gyűjtve összesítésben 59 ponttal 2016. után ez évben is a dobogó legfelső fokára állhatott.

Eredmény hirdetés:

Láda Gáspár a rendező HECSMSZ ügyvezetője, MOHOSZ alelnök köszöntötte az eredmény hirdetésen megjelent csapatok tagjait, ismertette az eredményeket.

Kozári Miklós az OVHB elnöke MOHOSZ alelnök értékelte a két versenynap eseményeit. Megköszönte a rendezők professzionális munkáját. Kitért a 2017 évi verseny szezon eddigi eredményeire. Köszöntötte Gurisatti Gyulát - egyéni MLS világbajnoki cím megszerzése alkalmából.

Az ünnepélyes eredmény hirdetés a Himnusszal zárult.

 

 

Az LIV. OHCSB Helyezettjei

1. Csongrád Megyei Horgász Szövetség (HECSMSZ)  59 pont
2. Horgászegyesületek Fejér Megyei Szövetsége (HOFESZ)  107 pont
3. Horgászegyesületek Velencei tavi és Duna-menti Szövetsége (HVDSZ) 117 pont

 

 

A győztes Csapat: Első sor: Smányi Szabolcs, Arató Soma, Csővári Tamás, Ambrus Tibor, Hátsó sor: Csővári Tibor, Smányi Zsolt, Borda Zsolt, Erdei Attila, Katona Ildikó, Walter-Barna Diana, láda Gáspár, Varga Tamás

Gratulálunk a sikeres versenyzéshez, a szép eredményhez!

HECSMSZ

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége