Hírek

Nyolc nyertes Csongrád megyéből

Nyolc nyertes Csongrád megyéből

A MOHOSZ honlapján nyilvánosságra hozta a  "MOHOSZ Horgászsuli - Gyermeknapi  horgászversenyek támogatása" címmel tagegyesületek részére kiírt pályázat nyerteseit.

Örömmel értesültünk, hogy a HECSMSZ nyolc tagegyesülete:

  • Csongrádi Sporthorgász Környezet és Természetvédő Egyesület - 6640 Csongrád, Dózsa György tér 18
  • Dalerd Horgászegysület  - 6721 Szeged, Bocskai utca 2.
  • Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület - 6600 Szentes Ady E. u. 12.
  • Katech Horgászegyesület -    6630 Mindszent, Köztársaság tér 7.
  • Maros Ponty Horgászegyesület -  6772 Deszk, Tempfli tér 7.
  • Mindszenti Horgász Egyesület -  6630 Mindszent, Mező utca 3.
  • Szegedi Herman Ottó Horgász Egyesület -  6725 Szeged, Szentháromság 63.
  • Szegvári Horgász Víz és Környezetvédelmi Egyesület -  6635 Szegvár, Rozmaring u. 6.

 

nyert támogatást a MOHOSZ Elnöksége és a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága felhívása alapján a Magyar Horgász 2017. májusi számában megjelentetett tájékoztatás szerint a „MOHOSZ Horgászsuli Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP) 2017-2018” keretében a gyermeknapi horgászversenyek 2017. évi támogatására meghirdetett pályázaton.


A tárgyjutalomként átadandó, vissza nem térítendő támogatás - az esetlegesen fizetendő közterheket nem tartalmazó - teljes keretösszege a MOHOSZ Elnökségének döntése alapján kedvezményes kiskereskedelmi beszerzési áron számítva 1.000.000 Ft, azaz egymillió forint.

A támogatás különböző horgászcikkek formájában biztosított, tárgyjutalomként nyújtott természetbeni juttatás (a továbbiakban: díj). Az elnyert támogatás esetén a MOHOSZ a helyezettek (maximum 2x3=6 fő, de egy korcsoportban 5 főnél kevesebb induló esetében 1 fő) részére biztosítja a díjakat az I-II-III. helyezetteket tekintve 15.000-10.000-5.000 Ft értékben, összesen tehát egy versenyen minimum 15.000 Ft, maximum 60.000 Ft értékben. A korosztálynak megfelelő horgászcikkeket (spiccbot, bot, orsó, halas horgászpárna, horgászdoboz stb.) a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága választja ki, illetve rendeli meg.

A sikeres pályázatról visszaigazolást kapott tagegyesületek részére a díjakat postai úton szállíttatják ki a regisztrációs adatlapon megadott postacímre, legkésőbb a versenyt megelőző utolsó munkanapig. A postai kiszállítás díjmentes.

A lebonyolított horgászversenyről, a díjazások átadásáról a Támogatottnak a Támogató részére rövid szöveges szakmai beszámolót kell küldenie legkésőbb 2017. június 15-ig, elektronikus formában az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címre.

Szöveges szakmai beszámolónak: tartalmaznia kell a verseny korosztályonkénti tényleges létszámát (részvevők neve és e-mail címe), a programok, események rövid leírását, továbbá digitális formában (.jpg formátum) a MAHOR horgászmagazinban és a MOHOSZ webfelületen leközölhető képeket a verseny megrendezéséről és a díjazottakról.

Forrás: MOHOSZ

HECSMSZ

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége