Hírek

Támogatási felhívás 2017.

Támogatási felhívás 2017.

A horgászsport ma már hivatalosan is elismert szakág. A MOHOSZ, mint hivatalos sportági szakszövetség a Magyar Versenysport Szövetség tagjaként is hozzájárul a nemzet sportsikereihez.

A magyar horgászsport és főleg a versenyzők eredményességét ékesen bizonyítja, hogy versenyhorgászaink az elmúlt bő évtizedben Magyarországnak közel 70 érmet szereztek Európa- és világbajnokságokon, vetélkedve ezzel a legeredményesebb hagyományos sportágakkal is!

 

Az elmúlt év 12 világversenye és 17 magyar bajnoksága is emlékezetes eredményeket hozott:

  • Csehország, Pardubice: IX. Veterán Horgász Világbajnokság, csapat bronzérem, egyéni ezüstérem;
  • Hollandia, Almere: XXII. Horgász Európa Bajnokság, csapat bronzérem, egyéni aranyérem,
  • Bulgária, Plovdiv: LXIII. Nemzetek Világbajnoksága, csapat aranyérem,
  • Írország, Lough Ree: IX. Csónakos Pergető Világbajnokság, páros bronzérem.

 

A MOHOSZ megújulása során fontos célterület volt a Magyar Csapat / Team Hungary sporttámogatási rendszer megújítása, egyben rugalmasabbá és transzparenssé tétele is. A sikeres végrehajtás eredményeként már a 2015.06.01 - 2016.05.31-ig szóló első időszakban az új rendszer nem állami forrásból származó támogatási összege megközelítette 13,5 MFt-ot! Most a gyakorlati tapasztalok alapján, a naptári éves rendszerre való ütemezett átállás jegyében a 2017.02.01-2018.01.31-ig tartó harmadik szezon kiírására került sor. Ebben a rendszer újabb átgondolása után:

  • nettó 100.000-2.500.000 Ft-ig terjedő éves pénzbeli támogatói keretek között alap-, valamint bronz-, ezüst-, arany- és gyémánt fokozatú kategóriákban;
  • célzott vásárlás (termékbiztosítás) lehetőségével, valamint
  • marketing ellenszolgáltatási kiegészítéssel;

szakágra, korosztályra, vagy akár csapatra, személyre, illetve versenyre célzott támogatási lehetőséggel nyílik meg ismét a lehetőség a versenysport támogatására. Fontos üzenet, hogy ezen keretekből az utánpótlás-nevelés, valamint a fogyatékkal élők sportjának bázisa is megerősítésre, ennek keretében központi szövetségi támogatásra kerül.

A támogatókkal megkötendő új szerződések ismét lehetőséget nyújtanak a védett logo-k reklámcélú felhasználására, de komoly vonzerő lehet - a támogatás költségként való elszámolhatóságán túl - viszontszolgáltatásként a havi nyomtatott példányszám tekintetében is magasan piacvezető horgászmagazinban, a Magyar Horgászban és a www.mohosz.hu, valamint a későbbiekben a www.horgaszjegy.hu felületen nyújtott megjelenési és kedvezményes hirdetési lehetőség is. Szintén egyre nagyobb lehetőség nyílik majd a kialakult együttműködések eredményeként tovább emelkedő horgász műsoridőnek is köszönhetően a támogatói televíziós megjelenésre (Duna TV, F&H, stb.) is.

A teljes felhívás ITT a MOHOSZ honlapján olvasható !

 

Legyen Ön is részese a horgászsport sikereinknek!

 

HECSMSZ

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége