Hírek

Fogd és fotózd pályázat eredményhirdetés

A 2023-as évben kiírt pályázatunkra 2024 január 20-ig vártuk a HECSMSZ vizein fogott rekordhalakat. A játékban résztvevő halfajok közül a legnagyobb halat fogó horgászok ajándékcsomagot kapnak, és a beküldők között horgászvízenként 1-1 területi jegyet sorsoltunk ki.

A sorsolásra január 31-én 11-12 óra között került sor, a Szövetség Szabadkai úti irodaházában. Ugyanezen a napon 10 órakor zárult a közönségszavazás is, amely a HECSMSZ Facebook oldalán zajlott.

A pályázatra 7 halfaj rekordpéldányai kerültek beküldésre, pontyból és amurból több szép példány érkezett, ám a többi halfajból egy-egy darab került beküldésre. Fontos kiemelnünk, hogy a beküldők a Szövetség megelőlegezett bizalmát élvezték a fogások elbírálása során, így ahol a beküldött fotó és leírás hitelessége nem kérdőjeleződött meg, elfogadtuk a beküldött méreteket. Éppen ezért hirdettük meg nyereményjátékunkat is úgy, hogy a beküldők között sorsolással döntjük el a több tízezer forint értékű területi horgászengedélyek jövőbeni tulajdonosának személyét.

A beküldött legnagyobb halak kifogói és így ajándékcsomagra jogosultak a 2023-as játékunkban:
Harcsa 40+ (178 cm)-Sipos István
Ponty 20,9 kg-Csóti Dávid
Amur 19,24 kg-Sallai Zsolt
Süllő 7,8 kg-Szécsényi Zoltán
Csuka 6,53 kg-Csécsei Ramóna Mária
Balin 3,6 kg-Csécsi Ramóna Mária
Garda 1,25 kg-Csordás Ottó

A 2023-as év közönségdíjas rekordhala:
Sallai Zsolt-Amur, 19,24 kg, Tisza-folyó-319 szavazattal

A sorsoláson 2024-es éves területi jegyet nyertek:

Kockás László
Amur 12 kg-Maros folyó

Csécsei Ramóna Mária
Csuka 6,53 kg-Maty-éri víztározó


Sipos Bence
Ponty 18,1 kg-Atkai holtág

Sallai Zsolt
Amur-19,24 kg-Tisza folyó

Nyereményük személyenként 1-1 db 2024. évre az adott vízterületre érvényes területi jegy.

A díjazottakat és a nyerteseket személy szerint is értesíteni fogjuk, az ajándékcsomagokat és a területi horgászengedélyeket a HECSMSZ irodaházában, a Szabadkai út 72. szám alatt vehetik át munkanapokon, az iroda nyitvatartási idejében.
A 2024-es évben folytatjuk „Fogd és fotózd” pályázatunkat, amelynek részletes kiírása hamarosan felkerül weboldalunkra. Köszönjük minden horgásznak a beküldött rekordfogásokat és minden nyertesünknek ezúton is gratulálunk!

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége