Hírek

Fogd és fotózd pályázat meghosszabbítva

A 2023-as évben kiírt pályázat beküldési határideje módosításra került. 2024 január 20-ig várjuk a HECSMSZ vizein fogott rekordhalakat!

A sorsolásra január 31-én, mintegy a horgászév lezárásaként kerül sor. A fotókat, beszámolókat (pl. a halfogás körülményeit, tapasztalatait tartalmazó leírás) kizárólag elektronikus formában, a következő e-mail címen várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A beküldők között horgászvizenként területi jegyeket sorsolunk ki, a játékban résztvevő halfajok közül a legnagyobb halat fogó horgászok pedig ajándékcsomagot kapnak. A beküldött és a HECSMSZ által jóváhagyott fotókon szereplő halak horgászvizenként kerülnek csoportosításra, mely csoportokban szereplő horgászok között éves területi jegyet sorsolunk ki; egy vízterületi csoportban egy horgász maximum három hallal vehet részt. A játékban a HECSMSZ vizein fogott és beküldött fogások vehetnek részt, amelyek meghaladják az Országos Rekordlista alsó súlyhatárait.

Részletes kiírás: Itt!

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége