Hírek

Névváltoztató közgyűlést tartott a Móra Ferenc Horgász Egyesület

November 18-án 15 órai kezdettel tartotta meg rendkívüli ünnepi közgyűlését a Móra Ferenc Horgász Egyesület.

Az ülésnek egy napirendi pontja az egyesület nevének megváltoztatása és az ehhez kapcsolódó Alapszabály módosítása volt, melynek értelmében az egyesület Láda Gáspár, az egyesület tavaly márciusban fiatalon elhunyt alelnökének, a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetségének egykori ügyvezető elnökének, a MOHOSZ alelnökének nevét vette fel. A közgyűlésen jelen lévő vezetőségi és egyesületi tagok a névváltoztatást egyhangúan megszavazták.

Díszvendégként megjelent Láda Gáspár özvegye Ládáné Galli Mariann, idősebb fiuk, Láda Gergő, valamint Csizmár Erika a MOHOSZ OHSZK igazgatója, Bokor Károly a MOHOSZ alelnöke, Papp András a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal halászati felügyelője, dr. Petrik Orbán a HECSMSZ elnöke, illetve Oláh Szabolcs a HECSMSZ ügyvezető elnöke.


A döntéshozatalt követően Bokor Károly szólalt fel, aki a munkával együtt töltött évek szép emlékeiről osztott meg megható gondolatokat a jelenlévőkkel és csalt könnyeket a megjelentek szemébe egy remek ember, szakember, barát elvesztése miatt, aki nagy vesztesége a horgászmozgalomnak. Beszéde után átadta az egyesület elnökének, Gósz Zoltánnak a MOHOSZ elnöksége által tiszteletük jeléül elkészíttetett dísztáblát az egyesület névváltoztatásának emlékére.

Zárszóként Gósz Zoltán elmondta, hogy a névváltoztatás méltó tiszteletadás egy kiváló ember, Láda Gáspár emléke előtt és ígéretet tett arra, hogy szellemiségét, gondolatait, ötleteit az egyesület nem csak a nevében, hanem cselekedeteivel is tovább viszi.

 

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége