Hírek

Versenybíró toborzás

Világbajnokság a Maty-éren

2022. június 11-12-én a Maty-éri víztározón (versenypálya) kerül megrendezésre a XIV. Veterán, IV. Masters és XXIII. Mozgáskorlátozott Horgász Világbajnokság. A Magyar Országos Horgász Szövetségtől, mint Sportági Szakszövetségtől a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége kapott megbízást a Világbajnokság lebonyolításában való közreműködésre.

Szövetségünk e felkérésnek a legjobb tudása szerint kíván megfelelni, ehhez azonban a versenysport iránt érdeklődő önkéntesek segítő közreműködésére is szükségünk van.

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik a verseny helyszínén az első napon 6:00 és 14:30 között, a második napon 07:00 és 14:30 között, de mind a két napon jelen tudnak lenni és el tudják látni a rájuk bízott feladatot. (A bírónak nem szükséges feltétlenül horgásznak lennie.) A jelentkezéseket legkésőbb 2022. 06.01-ig az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk név, telefonszám, e-mail cím megadásával, melynek feldolgozását a jelentkezés sorrendjében végezzük, és a sikeres jelentkezésről visszajelzést küldünk.

A bírók részére a rendező az alábbiakat biztosítja, melyeket a verseny után meg is tarthatnak:

  • 1 db horgászszék,
  • 1 db horgász ernyő 
  • póló, sapka,
  • író eszköz, és író tábla

A versenynapokon természetesen reggelit és ebédet az önkéntesek részére ingyenesen biztosítunk.

Várjuk a jelentkezéseket! 

HECSMSZ

 

 

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége