Hírek

HECSMSZ Elnök-Titkár horgászverseny

Összefoglaló

2021. szeptember 24-én – szombaton – a megyei horgászszervezeti vezetők foglaltak helyet a Mártélyi Holt-Tisza üdülő területi partszakaszán.

Az idei Elnök-Titkár horgászverseny házi gazdája a Mártélyi Horgászegyesület volt. Az egyesület vezetői a szervezést és a családias hangulatú horgászversenyt a megyei szövetség munkatársaival közösen bonyolították le.


A versenyre a megyei horgászegyesületek tisztségviselői nevezhettek, négy kategóriában: elnök, alelnök, titkár és intéző bizottsági tag.

Összesen 16 horgászegyesületi csapat, a nevezett HECSMSZ IB tagjaival együtt 52 horgász regisztrált a reggeli előtt. A sorsolást követően – közös döntés alapján - 9 óra 30 perckor, igazi késő nyári napos időjárással megkezdődött a mártélyi horgásznap.

A fogások javarészt törpeharcsákból és keszegfélékből tevődtek össze, de volt aki pontyot is fogott. Összesen 123,87 kg hal került mérlegelésre.

Az eredményhirdetés előtt a szervezők gulyáslevessel vendégelték meg a horgászokat.

 

Elnök kategóriában a szentesi Gerecz Elemér SHE új vezetője Halász-Szabó Imre 11 890 grammal győzött; második helyen a mindszenti Katech He elnöke Szűcs Béla, harmadik helyen Kiss Gábor a tiszaszigeti horgászegyesület elnöke végzett.

Alelnökök közül Vidács László (Csanyteleki SHE) 5 800 grammal első helyen zárt, Papp Béla (Tiszaszigeti HE) és Gémes István (Dobó Ferenc HE) követte.

Titkár kategóriában Mucsi Lajos (7 180 grammal diadalmaskodott, Bartha László (Móra Ferenc HE) és Szabó Gábor (Kisteleki HE) horgászok előtt.

A három kategória eredményei alapján, a csapatversenyt a szentesi Gerecz Elemér HE csapata nyerte 7 ponttal, második helyen 13 ponttal a mindszenti KATECH HE csapata, harmadik helyen 19 ponttal a Makói Sporthorgászok csapata végeztek.

 

 

EREDMÉNYEK

 

Minden regisztrált horgászvezetőnek köszönjük a részvételt, a helyezetteknek Gratulálunk!

HECSMSZ

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége