Hírek

Társ-szövetségek közös halőri továbbképzése

A Csongrád Megyei és a Körös-vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége közös halőri továbbképzést tartott Szarvason.

A két megye szoros szakmai és munka kapcsolatát tovább erősítve, alkalmazotti halőr állományának közös szakmai továbbképzést rendezett. A két szervezet halőri csapata a dolgos hétköznapokban is gyakran találkozik , olykor közös szolgálatokat is szerveznek, most a 2020 évi horgász szezonra való felkészülés jegyében találkoztak.

 

Csongrád 12 fővel, míg Békés 15 fővel vett részt az előadásokon, melyeket a Kiri PR Rendészeti Tréning munkatársai Kiri Péter ,  Szabó Bence és  Bobák Artúr tanár úr tartottak.

A tartalmas program keretében nagy hangsúlyt kapott az önismeretre alapozott kommunikációs tréning, amely különösen a kiélezett szituációkban történő halőri intézkedések során nyújthat segítséget. Az intézkedések gyakorlata témakörben egy-egy konkrét eset körülményeinek ismertetése és elemzése segíthet abban, hogy az adott helyzet körülményeinek alapos felmérése után a leghatékonyabb módon sikerüljön lefolytatni az ellenőrzést esetlegesen a szükséges intézkedést.

Bízunk abban, hogy halőreink közös továbbképzése kellően felkészíti a két szövetség halőri állományát a határozott, de udvarias, a jogszabályok és szakmai előírások legjobb ismeretén alapuló szakszerű munkavágzésre, így a lelkiismeretes halőri munka nyomán folyamatosan javul a vízpartjainkon tapasztalható fegyelem a horgászati előírások betartása.

HECSMSZ

 

 

 

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége