Hírek

Tisztújítás a megye egyik legnagyobb egyesületénél

A Szegedi Szőke Tisza Horgász Egyesület 2020. január 19-én tartotta évértékelő és egyben tisztújító közgyűlését.

A hagyománynak megfelelően a szegedi Móra Szakképzési Centrum aulájába összehívott közgyűlésen a szerény létszámban megjelenő  tagok megemlékeztek az októberben elhunyt alapító elnökükről, Jároli Jenőről, majd meghallgatták, megvitatták és elfogadták az vezetőség évértékelő beszámolóját, az egyesületi versenyekről szóló tájékoztatást, a fegyelmi és a felügyelő bizottság beszámolóját és a 2019. évi zárszámadást. A 2020 évi költségvetés tárgyalása előtt döntöttek az egyesületi tagdíj 3500 Ft-ra történő emeléséről. A közgyűlés megerősítette azt a korábbi egyesületi törekvést, hogy saját vízterület megszerzése érdekében a vezetésnek további erőfeszítéseket kell tenni, újabb tárgyalásokat kell kezdeményezni.


A közgyűlésen jelen volt Láda Gáspár, a MOHOSZ alelnöke és a Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetségének ügyvezető elnöke is, aki részletes tájékoztatást adott az újévi jegyforgalom megindításáról, a horgász informatikai rendszer működéséről és a továbbfejlesztés terveiről, a horgászrend aktuális változásiról, és a jegyárakról.  Számos kérdésre választ adott, melyek a megyei szövetség működését, gazdálkodását, a halőrzés és a haltelepítés témakörét érintették.

A közgyűlés tisztújítással folytatódott, melynek során a jelölő bizottság által előterjesztett névsor szerint egyhangúan kerültek megválasztásra az egyesület tisztségviselői és a Megyei Szövetség küldött közgyűlésébe delegált egyesületi küldöttek.

 

A Szegedi Szőke Tisza Horgász Egyesület megválasztott tisztségviselői

Elnök:

Márkus Ottó

Alelnök:

Patkó Tamás

Titkár:

Kiss István

Gazdasági vezető:

Zsódi Imre

Ifjúsági felelős:

Vígh László

Versenyfelelős:

Tóth László

Felügyelő bizottság

 

         elnök

Veress Krisztián

 

Kendrusz László

 

Dett Gábor

Fegyelmi bizottság

 

          elnök

Nagy István

 

Pintér  Béla

 

Szűcs Károly

 

A megválasztott tisztségviselőknek gratulál és eredményes munkát kíván a HECSMSZ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége