Hírek

Világbajnok lett a magyar veterán válogatott

A június 16-17-én Horvátországban Muraszerdahelyen megrendezett XI. Veterán Csapat Világbajnokságon a a magyar csapat világbajnoki címet szerzett.

Izgalmas versenyben, történelmi diadalt aratott veterán csapatunk Horvátországban. A kárászok és naphalak a dobogó legmagasabb fokára repítették a "korábban születettek" csapatát.

A Magyar csapat:

  • Czakó János 3 pontot,
  • Varga József 3 pontot,
  • Jónás György 4 pontot, 
  • Pausits Imre 8 pontot,

összesen a két forduló során 18 pontot elérve szerezte meg az aranyérmet, megelőzve az egyaránt 22-22 pontot gyűjtő olasz és angol csapatot. Zsíros András, a csapat ötödik tagja mindkét nap háttér munkájával segítette csapatát.

A magyar csapat legjobbja az egyéniben bronz érmet szerző  Czakó János volt

A kapitány Timár Dániel és testvére, Timár Szabolcs , ifj. Varga József másodkapitány, valamint a csapat segítői: Benyó János, Vörösházi György együtt örülhetett a csapattal a díjátadó ünnepségen. 

Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

 

A Veterán Világbajnoksággal egy időben azonos régióban, de más vízterületen került sor a Masters és MLS VB lebonyolítására is.

Masters válogatottunk a 4. helyen zárta a világbajnokságot, míg a magyar MLS (mozgás- és látássérült) csapat a tavalyi világbajnoki cím után 9. helyezést ért el.             

Forrás: MOHOSZ

Gratulálunk!

 

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége