Hírek

Csongrád megyei Halőri Találkozó 2018

2018. március 24.-én a Horgász Egyesületek Csongrád megyei Szövetsége rendezésében lebonyolításra került a hagyományos megyei és vendég halőri csapatok találkozója.

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a részvevő halőröket, jellemző viszonyok voltak a 0 - 4 °C léghőmérséklet; enyhe dél-keleti szél, 3 °C-os vízhőmérséklet. A résztvevőket mit sem zavarva - időjárás-edzett személyek - összesen 48 fő képviselte a megyei halgazdálkodásra jogosult egyesületeket, 3 fős csapatokkal. Külön örömmel fogadtuk meghívott halőri munkatársakat a Körösvidéki Horgászegyesületek Szövetségétől és a Bács-Kiskun megyei Horgászegyesületek szövetségétől is. A kora tavaszi csípős időjárás, és a tartósan kialakult lehülés hatása érezhető volt a halak kapókedvén is, összesen 31,85 kg hal került megfogásra.  Szerencsésnek tekinthető azonban, hogy csapadék nem színesítette a rendezvény.

 

A résztvevők több horgászmódszert bevetettek a feeder-en át a rakósig (úszós), azonban a koncentrált etetésre, egyáltalán nem jelentkeztek halak. Annak volt esélye jó eredményt elérni, aki a kereső módszert választotta. 1, illetve 2 méretes ponty már elég volt a dobogós helyezés eléréséhez.

Gratulálunk a részvevőknek, és kívánjuk a jövő évi találkozón már melegebb időjárás fogadja őket.

A verseny eredménye ITT elérhető!

további képek ITT

HECSMSZ

 

 


 


 


MAGYAR HORGÁSZKÁRTYA

SZOLUNÁRIS NAPTÁR

ORSZÁGOS VÍZJELZŐ SZOLGÁLAT

 ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT

 













  
© 2017-2022 Horgász Egyesületek Csongrád Megyei Szövetsége